Mitt is geen Mitterand


Amerika heeft een historische kans laten liggen om iemand met een belachelijke voornaam tot president te kiezen. Het is niet gelukt en dat is pech voor Mitt. Persoonlijk geloof ik dat zijn voornaam een belangrijke reden voor zijn verlies is geweest. Die valt namelijk in de categorie ‘Butch’, ‘Bubba’ en ‘Scooter’. In Nederland kun je geen minister-president worden als je Wesley heet en in Amerika is Mitt kansloos. Als vrouw maak je nog meer kans, zelfs als je Durkje heet.

Mitt past democratisch veel beter bij de Amerikaanse volksaard. Tegen abortus, tegen het homohuwelijk en bijna fundamanteel gelovig. Wat willen ze nog meer? Ongelofelijk dat hij het niet geworden is. Ik ben er blij mee, want ik ben ervoor dat homo’s abortus kunnen plegen. Hierbij wil ik dan ook de ouders van Mitt hartelijk bedanken, want al hebben ze hem dan niet geaborteerd, ze gaven hem gelukkig een kansloze voornaam.

Leave a Reply